Om haar belang als partner en sponsor te benadrukken, heeft BioMCN besloten in 2011 als naamgever voor de populaire Nissan 350Z Challenge op te treden. Eelco Dekker van Bio MCN en Nico Biesheuvel, van Biesheuvel Autosport uit Nieuwendijk – de initiatiefnemer voor de zeer succesvolle 350Z Challenge – hebben een overeenkomst gesloten waarin BioMCN in 2011 naamdrager wordt van de Challenge. De nieuwe naam luidt BioMCN 350Z Challenge.

De naam van de bio-methanol producent uit Delfzijl was als sponsor en leverancier van de brandstof al vanaf 2010 verbonden aan de merkencup. Na een zeer succesvol jaar, waarin de 350Z Challenge zich door de samenwerking met BioMCN profileerde als één van de meest milieuvriendelijke initiatieven binnen de Europese autosport, heeft BioMCN besloten om de activiteiten van de cup nog verder te ondersteunen.
Zelfs de landelijke politiek heeft haar interesse getoond in het gebruik van de bio-methanol. Het was uitgerekend D66-partijleider Alexander Pechtold die zich tijdens de laatste ELE Rally bijzonder positief uitliet over het gebruik van M85 in o.a de 350Z van Kevin Abbring met wie hij een aantal ronden over de klassementsproef bij Mierlo mocht rijden. “Dit is de toekomst,” meldde hij.Het milieuvriendelijke aan de Challenge heeft er ook voor gezorgd dat vergunningverleners positief konden zijn, omdat aangetoond is dat er na wordt gedacht over het welzijn van de natuur, nu en in de toekomst. Men leerde dit in de praktijk toen Nico Biesheuvel vroeg om vergunning het Land van Altena met zijn rally te mogen doorkruisen. De op biobrandstof rijdende klasse bleek de weegschaal in het voordeel van de organisator uitgeslagen te hebben.
Om de samenwerking te benadrukken krijgen alle wagens een BioMCN voorruitsticker, zal er online veel worden samengewerkt en als belangrijkste rijdt de gehele 350Z Challenge in 2011 ook weer op Biomethanol! De gratis brandstofvoorziening naar de equipes zal ook in 2011 gecontinueerd worden, terwijl ook de ombouw van de nieuwe equipeswagens naar het FlexFuel systeem, een taak van partner XLR8, voor rekening komt van BioMCN.

Het komende jaar zal nog meer dan voorheen gebruikt gemaakt kunnen worden van de exclusieve vip-trailer die door Biesheuvel Autosport beschikbaar is gesteld. Teams kunnen gasten uitnodigen die op hun beurt in gepaste atmosfeer met volle teugen kunnen genieten van de rallysport.